Nähtävyydet Latviassa

February 13th, 2009 by Latvia


 

Nähtävyydet Latviassa.

Nopea TOP asioita ja paikkoja voit kiinni kanssa, kun taas Latvian lyhyen viikonlopun matka:

1. Aerodium

Toimintakertomus ja äärimmäisen hauskaa! Tämä on kokemus vapaassa pudotuksessa, kuten laskuvarjourheilu kanssa laskuvarjo, vain sinun ei tarvitse nousta koneeseen ja hypätä pois sitä – sinun float in the air edellä giga hengityskoneeseen tässä vertikaalisten tuulitunneli.

Aerodium
(image from Aerodium)

Suuntaan: Kaikki se on ajaa 50 km Riikaan Sigulda, katsella liikennemerkit oikealla, lyhyt ennen Sigulda näet “Aerodium”.
Kuvat, siistejä videoita ja hinnat ovat tässä: www.aerodium.lv

2. Sigulda

Kävele, ottaa kuvia, äärimmäistä toimintaa. Tämä kaupungin vieressä Gauja joki on paljon tarjottavaa, jos et halua olla kyllästynyt: ilman raitiovaunulla (AKA kaapeli auton), kaunis vanha linna on hieno näköala torni, mahtavia luolia, talvella hiihtoa – kesällä alamäkeen kanssa bikes, rattikelkka kappaleen, maailmanpyörä (tämä vanha ja pelottava, kokeile sitä!), rodel tiellä, ja benjihyppy!

Sigulda
(image from Sigulda.lv)

Suuntaan: 50 km Riiasta, osaksi Manner, mene autolla, bussilla tai junalla (ota juna! Sinulla on mukava keskustella paikallisten alamäkeen maastopyöräilijät tai ujo hymyilevä latvia poikaset!)..
Lisätietoja: www.sigulda.lv

3. Skyline Bar

Juo, rentoutua, katsella. A nice bar päälle Riian pilvenpiirtäjä hotelli Reval Latvija.

Skyline
(image from Reval Hotels)

Suuntaan: häivy alas Brivibas kadulla suuntaan ulos Old Town, näet vain pitkä rakennus behing ortodoksinen kirkko. Anna rakennuksen toteutettava hissiä 26. kerroksessa. Ja yrittää löytää pöydän vieressä ikkunat vasemmalla puolella sen jälkeen, kun annat bar, koska auringonnousua yli Riika sieltä on fantastinen!
Kuvat suuntiin, aukioloajat sivustossa: www.revalhotels.com – Skyline Bar Riga.

4. Lido Recreation Centre

Ruoka-, juoma-, chat. Ravintola perinteisten elintarvikkeiden latvialaisista. Paljon sitä. Plus mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja sisustus, pääosin tehty puusta.

Lido
(image from Lido)

Lido
(an old tradition: locals burn some unlucky tourists who didn’t leave tips) :D

Suuntaan: Ota taksilla kaupungin keskustaan, kertoo kuljettajan pitämään teitä “Krasta Lido” ja valmistautua syödä ulkona.
Lisätietoja: www.lido.lv

5. Jurmala

Raitista ilmaa, rentoudu, kävellä, osta matkamuistoja. Ehkä Latvia on pisin todellinen rannalla hiekan Euroopassa. Jos asut jossain Kreikassa tai Irlannissa, olen varma, että olet saanut tarpeekseni sinun ikävystyttävä pieni rannoilla ilman todellista valkoista hiekkaa ;)

Jurmala
(image from Jurmala.lv)

Suuntaan: Matkusta junalla! Eivät mitään esteitä sinne autolla tai bussilla, junalla on ainoa vaihtoehto! Miksi? On mielenkiintoista – on joitakin oldschool junia sitä reittiä, kuten Neuvostoliiton kertaa, niin saat maun pieni likainen trainstations ja 30 minuutin ajomatkan junalla tehty Neuvostoliiton kertaa (ja se on halpa liian). Jäähdytetään, mitä muuta voin sanoa.
Lisätietoja: www.jurmala.lv

6. Cinevilla Studio

Ryhdy näyttelijä, liittyä armeijaan, ottaa kuvia. Tämä on Latvian Hollywood! Props vahingoittamasta jotkut historialliset sota-elokuvia. Tunne oma itsensä kuten alussa 20th century, kävellä taistelukentällä toteutettava pyydys ja tehdä hauskoja kuvia.

Cinevilla
(image from Cinevilla)

Suuntaan: noin tunnin ajomatkan päässä Riian suuntaan kaupungin Tukums, sitten käänny vasemmalle ja aja jonkin aikaa, näet merkin oikealla puolella. Ei sinun tulee sammuttaa asfaltti ja ajaa pari mailia on gravelled tiellä.
Lisätietoja: www.cinevilla.lv

7. Vesiputous Rumba

Nauti mieltä, ottaa kuvia, kävellä vanhassa kaupungissa. Sanotaan, että se on laajalti vesiputous Euroopassa! Kesällä voit itse uida siellä, fantastic! Tutustu myös vanhassa kaupungissa Kuldiga ja että kuuluisa antiikin tiili silta liikaa.

Kuldiga
(image from Kuldiga.lv)

Suuntaan: noin kaksi tuntia autolla, etelään Riga, etsi kaupungin Kuldiga.
Lisätietoja: www.kuldiga.lv

8. Ventspils International Radio Astronomy Center

Katso metallin hirviö. Tämä 32 m halkaisijaltaan radion antennina oli huippusalaisia aikana Neuvostoliiton kertaa, sotilas oli vakoilusta Länsi-satelliitit tämän vaikuttava thingee. Ota retkellä sisä-ja ulkopuolella hirviö, se kannattaa, että uskokaa minua!

RT 32
(image from www.startlatvia.com)

Suuntaan: vieressä kaupungin Ventspils, mennä autolla, noin 3 tunnin ajomatkan päässä Riian, käänny oikealle juuri ennen Ventspils, mene noin 10 km ja tarkkaile kova-to-paikalla liikennemerkki.
Lisätietoja: virac.venta.lv

Täällä menee kartalla Latvian näiden sightseeing paikkoja (yksityiskohtaisempia latvia kartat tästä):


Latvia map
Click to see bigger image!
(image from Google Maps)

Tietoja Latviasta suomeksi
Tilastoja Latvia
Mielenkiintoisia faktoja Latvia
Sääennuste Latvia
Kartta Latvian
Hinnat Latviassa
Latvia blogi

Author of this blog post: Helmut
Posted in category: Suomi

Leave your comment: