Suomi

Tietoja Latviasta.
Latvia on yksi kolmesta Baltian maat, se on väestöstä noin kaksi miljoonaa euroa, pääkaupunki on Riika, ja se on maarajoja Viron, Venäjän, Valko-Venäjältä ja Liettuasta. Jos sinulla ei ole aavistustakaan, jos se on hyvin, se on jossain, että Itämeri, Puola ja Suomi. Katso karttoja Latviassa.

Latvia

Virallinen kieli on Latviassa Latvian. Se ei ole Venäjän, ei edes samankaltaisia. On kuitenkin olemassa paljon venäjänkieliset ihmiset Latviassa, siksi väärä ehdotus, että “kaikki latvialaiset puhua russian” tai “Latvialaiset ovat venäläiset. Vain samanlainen kieli latvia on liettua, naapureitamme.

Beaming Riga festival

Latvia on hieno maa, paljon on muuttunut täällä hyvä, koska Neuvostoliiton imperiumi romahti ja Latvia sai takaisin vapauteen. Joten, hei, miksi te ette suunnitella ensi lomalla tai viikonloppuna täällä!

Historia Latviassa.
Meillä oli karkea historiaa. Ei, vakavasti – satoja vuosia Saksan sääntö, sitten Puolan ritarit, sitten taas saksa, sitten Ruotsin kuninkaat, sitten Venäjän keisarikunnan, mutta sitten vain lyhyen ajan 20-luvulla, me lopulta itsenäistyi, mutta sitten taas Neuvostoliiton Venäjä miehitti Latviassa vuonna 1940, ja vasta vuodesta 1990 olemme vapaa kansakunta jälleen, kun hirviö Neuvostoliitto hajosi.

Shell in Mangaļi woods

Joten tässä kohdassa olet jo ymmärtäneet, että Latvia on itsenäinen maa, jossa on oma kulttuuri, kieli ja alueella, jossa antiikin latvialaiset elivät monta vuotta eKr. ja kauan ennen kuin kuninkaat tai ulkomaiset sotilaat marssivat täällä.

Lisätietoja Latvia:
Tilastoja Latvia
Mielenkiintoisia faktoja Latvia
Sääennuste Latvia
Kartta Latvian
Nähtävyydet Latviassa
Hinnat Latviassa
Latvia blogi